Fantasi möter mystik

Tis 9 juli 19.00 Djura kyrka

Program

Karin Park Solokonsert

Med rösten som främsta vapen och tillsammans med sina analoga synthar och tramporgel framför Karin egna sånger. Hennes solokonserter har haft stora framgångar i Norge, Frankrike, Tyskland, Japan m.fl. Nu får hemmapubliken chansen. Sen vi hade besök av Karin Park sist har hon hunnit med över 50 konserter i hela Europa. Med sin säregna röst och sina många synthar bjuder hon på en trolsk konsert som rör sig ut på djupa vatten.

Karin Park har genom snart tjugo år som professionell sångerska, musiker och låtskrivare skaffat erfarenhet både nationellt och internationellt. Hon började som singer/songwriter men utvecklade sig till att bli mer elektronisk under årens lopp. Från debuten Superworldunknown 2003 till det sjunde albumet som kommer i September i år har det hunnits med turnerande över hela världen, en låt i Eurovision Song Contest, en roll i Norges största musikaluppsättning någonsin ”Les Miserables”som sågs av 1.400 000 människor. Men också mera lokalt engagemang. I ett försök att rädda Djura skola gjordes en musikvideo där alla barnen från Djura skola var med. Videon vann sedan pris för bästa musikvideo på Dalecarlia Awards.

Hon har även gjort projekt med symfoniorkestrar, jazzmusiker samt även mera experimentella projekt tillsammans med författare och ljudkonstnärer. Hon har samarbetat med artister som David Bowie och Lana Del Rey. Hon är aktiv i rockbandet Årabrot tillsammans med sin man Kjetil Nernes som gett ut tio album. Hösten 2022 fram till nu var hon på en lång Europa turné för att lansera sitt nya album Private Collection.